keskiviikko 6. kesäkuuta 2012

Kaunista kesäpäivää kaikille!!!

   Niin se vaan on taas aika rientänyt kuin siivillä..toukokuu tuli, toukokuu meni....ja nyt eletään jo kesää ja kesäkuuta. Toukokuu olikin hurjan kiireinen moninkin tavoin, opinnotkin vielä jatkuivat osan aikaa, oli yhdistyksen lehden tekoa, ja kävin tekemässä pari isompaa pyöräretkeäkin siinä sivussa.Toinen oli tuttu Lohjanjärven kierros upeassa yli 26 asteen helteessä ja auringonpaisteessa, toinen reissu sitten tuli tehtyä tuonne Turun saaristoon,jossa sitten yövyinkin Houtskarissa ja sieltä sitten Iniöön - molemmat reissut tosi kivoja kumpainenkin tavallaan. pyöräilyn lisäksi kuntoa olen edelleen yllä pitänyt lenkkeilemällä, mutta nyt se 10km on pisin lenkki, kun en viiti tahallani alkaa tota polvea rikkomaan useilla pidemmillä taipaleilla - juoksu kyl maittais enemmänkin, mutta vähän pitää säästellä.

Kuntoilu on kyllä mulle se henkireikä arjen kiireistä ja kun on huolia,niin saa päänkin purettua paremmin tuolla poluilla kipitellessä.....turhat murheet jä äsinne mettään ja järven rantaan. Mie oon kyl huomannut, että ei tarvii jäädä kuin pari päivää väliin liikkumisesta,niin alkaa heti pipo kiristämään ja hampaitta tulee narskuteltua ihan eri tavalla....se hyvän olon tunne ja autuus,kun on käynyt kuntoilemassa, on käsittämättömän upea olotila. Ja vaikka kuinka kiireiseksi elämä työharjottelujen, opintojen ym.asioiden vuoksi kävisikin, niin kuntoiluun on aina löydyttävä se oma aika...tai sitten herätään vähän aikaisemmin tai mennään myöhemmin nukkumaan - mutta terveydestä ja hyvästä olosta en ala tinkimään minkään enkä kenenkään takia.

     Muutama työharjoittelupaikka on jo loppuvuodeksi tullut sovittua, ja yhtä aletaan varmaan pian vielä neuvottelemaan - kaikki täällä viihtyisässä Lohjan kaupungissa, josta todellakin on vihdoin muodostunut kotini kasvukipujen ja sopeutumisvaikeuksien jälkeen.
Kuopion tyttönä on vaikea kotiutua minnekään, missä ei ois järviä tai vaikka merta siinä lähellä,kun Kallavesi ja muitakin järviä oli koko ajan ympärillä. Täällä Lohjalla on kaunis Lohjanjärvi, ja se jo itsessään luo viihtyvyyttä kummasti. Kaupunki on justiinsa passelin kokoinen, siellä on kaikki tarvittava eikä mitään liikaa...ja tästä on hyvä ampaista maailmalle reissuun,koska laivoille, lentokentälle ja junille on lyhyt matka...
Täältä on kiva lähteä retkilleen, mutta aina yhtä kiva palata - alkaa ne juuret olla täällä ihan hyvin, mutta paljasjalkainen savolainen minä sydämeltäni olen,ja siitä äärettömän ylpeä,enkä sitä häpeä.

 Joo, olen puhelias olen - oikea moottoriturpa - mutta entäs sitten....if you can't take the heat, get out of my kitchen! Me olemme kaikki erilaisia, tärkeintä on olla aina oma itsensä,ja pysyä sellaisena, ja seisoa sanojensa takana.

    Ensi viikon torstaina on luvassa tälle pienelle kalakukko-fanille gourmeeta oikein antaumuksella, sillä minä pääsen Taste of Helsinki tapahtumaan, ja otan siitä kyllä kaiken ilon irti viini-ja shamppanja luentoineen ja maisteluannoksineen päivineen.....toivottavasti pääsen tapaamaan myös Tomi Björkiä ja saan kuvan ja nimmarin....ai miten niin muka fanitan häntä:)) ???
Jos on hyvä sää, ja olen ajoissa liikkeellä ,niin visiteeraan vielä kauppahallilla,torilla ja Kluuvin eat and joy maatilatorilla.....vois kyhätä juttua seuraavaan yhdistyksen lehteen ja siihen mun ruokakolumniin pääkaupungistamme ja sen ruokamatkailusta..

     Eipä tässä tämän ihmeempiä....odotellaan niitä kunnon kelejä,kun ei toi ainakaan mun makuun vielä kesäsää ole....töissä tai ei,niin sais kyl olla reilusti enempi lämpöö - tai kohta pitää paeta talven harjoittelua tekemään tonne maailmalle pois kylmästä pohjolasta...ei jäis varmaan moni kaipailemaan..hehehe:)))

  Mukavaa viikonjatkoa, olokee kiltisti!!

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti