perjantai 31. toukokuuta 2013

Kesä treffit Suomi -neidon kanssa


Lähdön aatto - pakkausta ja viime hetken tunnelmia ja fiilistelyä







                  Kyllä tätä hetkeä on odotettu, kuin kuuta nousevaa - kissa pistoksissa...jne jne..
Kärsivällisyys, joka ei ole koskaan ollut vahvimpia puoliani, on ollut koetuksella, mutta nyt kaikki odotus palkitaan.
Jo vuodesta 2009 asti elänyt unelma, joka on saanut kolhuja ja ollut koetuksella niin monia kertoja, herää vihdoinkin henkiin - kohoaa siivilleen ja lentää korkeuksiin.
Vaikeuksien kautta voittoon - tämä kesä on seikkailujen kesä jokaista elettyä hetkeä myöten.

    Tunnelma lähtöaamua edeltävänä iltana on aivan mahtava - ei sitä oikein voi edes sanoiksi pukea...
perhosia vatsassa, hymy huulilla koko ajan, varpaita kipristelee.

Laukut on pakattu, ja tarkistettu, ja pakattu vielä kerran - koeajettu paholaisen kanssa täydellä varustuksella, ja paketti on hyvä - mutta on sitä viilattukin.
Onneksi en kuitenkaan mene minnekään maailman ääriin, joten jos jotain on liikaa, sen voi lähettää kotiin.
Jos jotain puuttuu ja sitä kipeästi tarvitsee, hankinnan voi tehdä myös matkan varrelta.

     Pyörä tuntui hyvältä ja tasapainoiselta ajaa, se oli hyvin hallinnassa , ei heijausta eikä liian raskas taakka paholaisen kannettavaksi ja miun poljettavaksi.

   Punainen paholainen on saanut hellää huolenpitoa ja huoltoa pitkin kevättä, ja alkukeväästä oli todella iso perushuolto - peukut pystyyn, että rengasrikkoja ei juurikaan tulisi puhumattakaan isommista vioista.

    Kuskikin on elämänsä kunnossa - ikää on jo kunnioitettavat 43 vuotta, mutta pumppu hakkaa innokkaana ja täynnä sitä elämän janoa ja virtaa, hymy huulilla ja aistit avoinna.

               1.6.2013 Lohjalta alkaa koko kesän pituiset treffit häikäisevän kauniin ja lumoavan Suomi -neidon kanssa, aivan hänen varpaista tuonne käsivarteen ja päälakeen saakka ja kaikkea siltä väliltä.

Kaunis, niin kaunis on tämä maa - 4 selkeää vuodenaikaa ( ehkäpä joskus minäkin herään innostumaan talvesta, kö-höm...).
Ne kimaltelevat järvet, ne pienet saaret smaragdeina meressämme , ne vihreät metsät - tunturit, vaarat ja lakeudet - ne aamun hiljaiset hetket, kun usva leijailee pelloilla ja jossain kaukana kukkuu käki...
Tätä kaikkea ja niin paljon enemmän saan kokea tulevina kuukausina - ja otan teidät mukaan ajatuksissani - saatte " nojatuolimatkailla " kanssani koko retken - minä poljen, ja te ihailette maisemia kuvien ja kertomusten kera - kastumatta tippaakaan ja ilman lukuisia hyttysten pistoja.....

               Ja koska kyseessä on nimenomaan pyöräretki, tarkoitus on siis pyöräillä!!!!!!
On vain 2 syytä, joiden vuoksi joutuisin tinkimään periaatteestani ja ottamaan kyydin seuraavalle varikolle:

    1. Punainen paholainen menisi jostain syystä niin pahasti rikki,että sitä ei voisi edes työntää seuraavaan pisteeseen ( ja toivoa sopii että uskollinen ajokkini jaksaa ja kestää ilman mitään vakavia vaurioita)

2. Minä itse onnistuisin loukkaantumaan sen verran rajusti, että en kykenisi ajamaan tai taluttamaan pyörääni seuraavaan kohteeseen. ( ja toivon sydämeni pohjasta, ettei näinkään pääsisi käymään  - terveisiä suojelusenkeleilleni <3 )


             Koko kesä ilman kelloa, aikatauluja, kalentereita - ei kiire minnekään!! Saa kulkea tuulen lailla vapaana, nukkua kun nukuttaa ja ajaa vaikka yötä myöten, kun Lapin lumo valtaa matkaajan ja on vaan pakko saada kokea se yötön yö pyörän selästä käsin...

     Uutispimento, (säätä tulee ehkä hitusen seurailtua ), sillä ei sieltä muutenkaan ikinä mitään hyvää tule - huonoja uutisia on pilvin pimein, ja niitä tulee aina olemaankin..miksi ei olemassa hyvän mielen uutisia???
Joka ilta parhaaseen katseluaikaan vaikka 20 minuutin pikauutiset vain kauniista ja iloisista asioista...

  Eikös sellainen laulukin mennyt " eihän ne surut suremalla lopu, on tanssi ja laulu tärkeämpää "....


      Mukaani lähtee pieni harmaa seuralainen: Sir Emmental Von Hiirulos, tuttujen kesken Hiiru / ammatiltaan sertifioitu juustonmaistaja ja maailmanmatkaaja.....
Vähän tulee samanlainen olo kuin elokuvassa Cast away, jossa päähenkilö ajauduttuaan lentoturman jälkeen autiolle saarelle teki lentopallosta toverin ja risti hänet Wilsoniksi.....wirn....

                 Huomenaamuna siis lähden, viimeistään klo 8.00 olen tien päällä , kohti Saloa, jossa on ensimmäinen yöpyminen - ei kiire minnekään....lähtekää mukaan, ja nauttikaa kanssani näistä treffeistä Suomi -neidon kanssa.

    Iloisin matkatunnelmin :Mari

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti