maanantai 23. tammikuuta 2012

Jokainen päivä on mahdollisuus:)

Hyvää uutta alkanutta vuotta kaikille!!!!!

 Ollut taas vähän matalalentoa tämä vuoden alku, kun tapahtunut yhtä sun toista, mutta onneksi kuitenkin ihan kivoja asioita, niin henkilökohtaisessa elämässä kuin näin laajemmaltikin.
Täällä minä kukun vielä yhden aikaan yöllä, vaikka jo kuuden jälkeen soi herätyskello - ei armoa, joten kahvia tulee aamulla kulumaan,että koneisto käynnistyy ja silmät aukeaa. Minähän aloitin opinnot Omnian aikuisopistossa, hotelli-,ravintola-ja cateringalan perustutkinto, tarjoilijan koulutus.Koulu alkoi 9.1. ja jos kaikki menee hyvin, niin toukokuun lopussa vuoden päästä pitäisi olla sit jo näytöt suoritettu ja paperit kourassa. Alku ollut ainakin ihan positiivinen ja utelias olen ja oppimishaluinen. Joten innolla eteenpäin...
Erityisen suuri ilon aihe oli sekin, että sain pienen tauon jälkeen avattua taas kotisivut
http://www.marinmaatiaiset.net/


Vaikka tuo projektini Suomen alkuperäisrotuisista kotieläimistä ei olekaan nyt ns. aktiivivaiheessaan, niin oli kuitenkin ihana tunne pystyä nuo kotisivut avaamaan -toki maatiaisia tulen kuvaamaan aina kun kohalle sattuvat ja tilaisuus on, ja myös multimediaa tulen näyttämään samalla periaatteella.

Presidentinvaalien 1. kierros on nyt ohi, ja sehän oli varsin jännittävä kokemus kaikin puolin. Itsekin olin ensimmäistä kertaa elämässäni vaalilautakunnassa, ja se oli oikein mukava kokemus kaikkinensa. Enpä voi olla tuosta tuloksesta mitään muuta kuin aivan hillittömän riemuissani, sillä Pekka Haaviston pääsy toiselle kierrokselle on upeaa!!! Ja jos joku nyt mielessään ajattelee, että Sauli Niinistöllä olisi jotenkin helppo nakki ja läpihuutojuttu päästä linnan isännäksi, niin tuolaiset ajatukset olisi syytä unohtaa jo nyt.
Mikään tässä maailmassa ei ole itsestäänselvää, ja mahdoton on asia, jota ei ole vielä tehty. Minä olen henkilökohtaisesti sitä mieltä, että juuri Pekka Haavisto,jos kuka, pystyy antamaan ennakkosuosikille aikamoisen kamppailun. Presidentinvaalit ovat henkilövaalit, ja näissä todellakin perehdytään yli puoluerajojen henkilön arvoihin ja arvomaailmaan. Elämme jännittäviä aikoja, edessä ovat tiukat taistot, mutta uskon että peli pysyy näiden ehdokkaiden kesken puhtaana ja asiapitoisena.
Toivottavasti menemme kohti suvaitsevampaa ilmapiiriä, toivottavasti menemme kohti valoisampia aikoja - vaikka muuta povataankin.
Onhan se toki tiedossa, että Euroopan erittäin epävakaa taloustilanne kokonaisuudessaan näkyy myös meillä, mutta toivottavasti se ei näkyisi niiden kukkaroilla, joilla jo valmiiksi on tiukkaa - nyt kysytään niitä arvoja - Nyt kysytään prioriteetteja, mikä on tärkeää, mitä ilman voisimme elää? Kuka maksaa ja miten? Vaikeita päätöksiä on tehtävä, ja niiden kanssa on sitten elettävä - mutta tunnelin päässä on aina valoa. Jos ei ole toivoa, ei ole mahdollisuutta, ei löydy voimia - jos pysyy optimistisena ja yrittää sinnitellä ja uskoa parempaan huomiseen, silloin tulevaisuuskin voi näyttäytyä vähän aurinkoisempana.
En ole pessimisti, enkä myöskään kävele ruusunpunaiset lasit silmilläni - elämän realiteetit ovat kyllä hyvin vahvasti tiedossa, mutta en suostu vaipumaan mihinkään maailmanlopun tunnelmaan ja epätoivoon, sillä se tekisi päivistä niin pimeitä ja synkkiä ja raskaita taivaltaa, että sille tielle en lähde.
 Jokainen päivä on mahdollisuus - antaa hyvän kiertää!!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti