lauantai 20. tammikuuta 2024

Catpuccinoa ja kissaterapiaa

 

 





Catpuccinoa ja kissaterapiaa eli  Kahvila-helmiä Kuopiossa, osa 1


  Ihan kuten vuodenvaihteessa lupailinkin, niin nyt esittelen Kuopiolaisia kahviloita , uniikkeja persoonallisia paikkoja, joissa huokuu rakkaus tekemiseen ja lämpimään asiakaspalveluun.

Kun ulkona rupsutteli pakkasta - 20C molemmin puolin, ja atoopikon iho huusi hoosiannaa , niin sielu kaipasi vähän jotain speciaalia ...

Ja sitäpä minä sitten sainkin, positiivista tassuterapiaa hurmaavan päiväkahvi-seuran kera.
Nimittäin Maaherrankadulta löytyy kissakahvila Tiramisu , jossa väki jo odottelikin kahviseuraa viiksikarvat väpättäen.

Paikat kahvilaan varataan etukäteen esim.  kahvilan kotisivuilla olevan linkin kautta .
Sisäänpääsynä on 5€ , joka käytetään kissojen hyvinvointiin , ja siihen hintaan saa nauttia kehräävästä seurasta 1,5 tunnin ajan ja ostaa halutessaan  lisäksi kahvilan herkkuja.

   Minä nautiskelin kupillisen catpuccinoa ja toastin , ihailin seinillä olevaa kissataidetta ja nautin viihteestä, josta huolehtivat mm. Kalju - Pekka, Latte, Pirpana ja koko kissakööri .





Luonnollisesti meidän humanoidien sapuskat eivät ole sopivaa ruokaa kisseille, mutta " palvelusväki" toi pöytään pienen kipon kissanherkkuja , joita sai luvan kanssa tarjoilla - tai jota tultiin oma-alotteisesti nauttimaan, jos palvelu oli liian hidasta.




Seiniä koristi mm.yrittäjän itsensä tekemää kissataidetta , ja en muista milloin viimeksi olen nähnyt niin kauniin vessan kun mitä täällä on.






Tämä kahvila on kertakaikkiaan hurmaava , kissojen tarpeet ja hyvinvointi on otettu huomioon kaikin tavoin - ja näille tassu-terapeuteille löytyy leluja, kiipeilytelineitä , raapimispuita, petipaikkoja ym ym...yllin kyllin .

Tätä paikkaa voi täysin sydämin suositella kaikille, erityisesti eläinten ystäville ja kissa-faneille .

Minä lähdin sieltä hymy huulilla ja pienet tassunjäljet sydämessä ❤️🐱🐾


https://www.tiramisu.fi/

https://www.facebook.com/kissakahvilatiramisu







Ei kommentteja:

Lähetä kommentti