lauantai 23. maaliskuuta 2013

Illan hämyssä....











    Iltaa vaan kaikille!!!

   Tossa vietettiin hetki sitten kansainvälistä "  Earth hour -tuntia", ja minäkin kuuntelin kuullokkeilla Sibeliusta kynttilän valossa ja annnoin ajatusten vapaina vaellella, ihan minne lystäsivät.

  Päätin sitten, että laitan tänne noita vanhoja kirjoittamiani runoja ja tarinoita, kun niitä olen taas toisen koneeni kovalevyltä talteen saanut. Eli niitä on tuossa nyt sitten tämän illan nimissä useakin erilainen kirjoitelma, kaikki siis minun vilkkaan mielikuvitukseni tuloksena.

   Eipä hätiä mitiä kuitenkaan, lumet alkaa sulaa pikkuhiljaa, ja kyllähän tämä blogi tarinoi pitkälti myös reissuiltani, ja tunnelmistani sieltä.
 Mutta arvelin, että ensimmäisiä matkajuttuja odotellessamme voimme lueskella näitä aiempia tuotoksia - 
jos ei niistä muuta iloa ole, niin ainakin toimii tarvittaessa unilääkkeen korvikkeena:)

    Eipä tässä sen kummempia tälle illalle, olokee kiltisti ja antaa hyvän kiertää <3

    ps. Tiedoksi saatettakoon - mie pyrin parhaani mukaan tarkistamaan räikeimmät kirjoitusvirheet ja yritän myös, että nämä jutut ois mahdollisimman mukavasti luettavissa.
 MUTTA - tämä ei ole essee tai mikään muukaan koulun tuotos, joten kaikki ,jotka tunnette sen sisäisen äidinkielen opettajan nostavan päätään, kun luette tätä blogia, eikä jokaisen pilkun jälkeen olekaan tullut sitä välilyöntiä, niin hengittäkää syvään ja rauhallisesti - kun olen kirjoitustyön vauhdissa ja luovuus iskee muhun kuin leka päähän, niin on aivan saletti juttu, että kirjoitusvirheitäkin syntyy...koettakaa siis jotenkin kestää:)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti